Hoe Een Daghandelcomputer Te Bouwen (+ Een Blik Op Mijn Instellingen)

Bovendien beschermt een UPS uw hardware tegen scherpe stroomschommelingen.

Om die reden heb ik het aantal monitoren gereduceerd, maar overgestapt naar heel grote monitoren met een resolutie van 4 K plus een handelsnotitieboekje, mijn iPad en mobiel apparaat. Ik denk dat zolang je monitors gebruikt die HDMI hebben en kunnen worden gemonteerd, je er goed voor staat. Het is ongelooflijk belangrijk om jezelf vanaf het begin in een comfortabele positie te brengen.

Het is onwaarschijnlijk dat het online kopen van een EA positieve resultaten op de lange termijn oplevert.

Wat betekent dat in hemelsnaam? We houden van het merk Corsair, maar het belangrijkste is dat het RAM in uw computer past! Tegenwoordig is dat heel anders en niet langer een echte belemmering. De gemiddelde handelaar zal veel processen tegelijkertijd uitvoeren, dus RAM is erg belangrijk.

Hier bij The Server Store begrijpen we alle uitdagingen die gepaard gaan met daghandel en hebben we onze populairste configuraties die onze klanten kopen, hier beschikbaar gesteld voor gebruik. Maar de restwaarde van uw 3-jarige handelscomputer zal ongeveer 30% van de oorspronkelijke prijs bedragen. 16 GB zou meer dan voldoende moeten zijn om de overgrote meerderheid van de vier monitorinstellingen te kunnen uitvoeren.

Tijd is geld in de handel, letterlijk. Een firewall kan bestaan ​​uit extra hardware en/of software die op het computersysteem is geïnstalleerd. Bescherm uzelf en uw hardware tegen plotselinge stroomuitval met een UPS-eenheid (Uninterruptible Power Supply). Probeer geen geld te besparen op uw apparatuur. Echter, voor mensen zoals ik die oprecht geloven in het gezegde: "Een bespaarde cent is een verdiende cent", weet ik alleen dat het de moeite waard is om €361 of €652 extra in mijn handelsaccount te plaatsen om TE HANDELEN. Uiteindelijk heb ik de normale stijl gekocht en vervangen door een rek in elleboogstijl. De onderstaande tabel toont u de nieuwste computervereisten op het moment van dit schrijven om het Thinkorswim-platform te kunnen gebruiken.

Ik kan ook overleven op een meer minimalistisch systeem, dat was mijn kantooropstelling in Buenos Aires afgelopen januari.

Ryan Herron

Beperk jezelf niet. De grootste uitgave van uw budget zal verreweg de laptop zelf zijn. Het tweede alternatief zijn vloeibare koelers die veel stiller zijn en water gebruiken om de handelscomputer te koelen. Het enige wat u hoeft te doen is vandaag naar het nieuws te luisteren en u zult waarschijnlijk een verhaal horen over een nieuw computervirusprogramma dat wereldwijd schade aanricht. Het is leuk om met je laptop het kantoor uit te gaan, maar als handelaar moet je? Tijdens de handelsdag heb ik ten minste vier verschillende handelsplatforms geopend, evenals meerdere chatrooms en websites, zelfs aangepaste software voor het scannen van aandelen die ik zelf heb gebouwd. Handel niet met geld dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Al deze emotioneel gedreven acties kunnen de winstgevende voorsprong van EA op de markt vernietigen. Ik had een snelle pc, die tegelijkertijd mijn brokerage trading software, mijn stock screener en Internet Explorer kon openen zonder prestatieproblemen. Computers met een beperkte RAM-capaciteit hebben de neiging om vast te lopen wanneer te veel taken tegelijkertijd worden gestart. Niet elke merknaam en elk producttype worden specifiek genoemd, maar ze zijn gedetailleerder in vergelijking met de configuratie van handelscomputers.

Onze site vereist JavaScript voor basisfuncties en navigatie.

Alan Farley

Als u extra monitoren nodig hebt, eenvoudig en gemakkelijk toegevoegd via USB naar HDMI. Een andere optie, als uw makelaar dit aanbiedt, is om in het kantoor van de makelaar te handelen met een van de high-speed computers die daar al zijn ingesteld (meestal tegen betaling). U hebt de kaart nodig omdat deze meerdere monitors kan instellen. De realiteit is dat het hebben van meer dan twee monitoren waarschijnlijk te veel is en gewoon niet bij onze stijl past. Betrouwbaarheid is het belangrijkste, als de verbinding iets langzamer is, maar veel betrouwbaarder dan een snellere maar onbetrouwbare tegenhanger, ga dan met de eerste.

U moet een realtime abonnement kopen bij uw broker. Met het oog op de handel, zult u waarschijnlijk niet te veel verschil merken op het hogere eind RAM, tenzij u hardcore Photoshop- en videobewerkingswerk wilt doen terwijl u tegelijkertijd 5 platforms gebruikt. Dit wordt echt belangrijk omdat je geen snelle ram en een cpu kunt hebben en een langzame harde schijf hebt of alles waar je goed geld voor betaalt niet op de hoogste snelheden werkt omdat je harde schijven niet lezen en schrijven. Houd er rekening mee dat u geen zeer dure computerconfiguratie hoeft te bouwen wanneer u voor het eerst aan de slag gaat. Handmatige interventie is soms vereist, wat betekent dat geautomatiseerde handel niet volledig hands-off is. We blijven bij Nvidia vanwege de sterke merknaam, betrouwbaarheid en geavanceerde verwerking.

Mening

De Daghandelcomputer

Ik heb zeer goede ervaringen met ASUS-moederborden. Klik hier voor meer informatie over hoe u gratis aan de slag kunt. We gaan bekijken hoe ik mijn systeem instel. Zoals de meeste software, is er van tijd tot tijd een update nodig. Je kunt werken met wat je hebt en na verloop van tijd upgraden. Dit is zeer geschikt voor hoe ik de computer ga gebruiken.

Hoe sneller, hoe beter. Bureausteunen zijn bijvoorbeeld populair bij mensen die graag vanuit een bureau werken. Een monitor met hoge resolutie helpt uw ​​kijkervaring te verbeteren. De eerste is single-core prestaties en de andere is multi-core prestaties.

Opslag is tegenwoordig relatief goedkoop, dus u hoeft niet te betalen om uw opslag te upgraden.

Intel Core i5 9600K 3,7 GHz (4,6 GHz Turbo Boost) 6 Core

Het vermogen van een processor wordt eenvoudig gemeten in GHz. Als een opkomende handelaar is het belangrijk om te budgetteren bij het winkelen voor een handelscomputer. Als bonus zal ik u 6 coole handelscomputers laten zien en een gedetailleerde vergelijking bieden, inclusief kosten, feiten en suggesties. Ze zegt dat handel haar de mogelijkheid heeft gegeven om van het leven te genieten zonder vast te zitten aan een fulltime baan voor het bedrijfsleven. Daghandel is een tijdgebonden handelsactiviteit waarbij koop- of verkoopposities worden ingenomen en gesloten op dezelfde handelsdag met als doel winst te maken in kleinere prijsverschillen op grote ordervolumes door frequent kopen en verkopen, meestal op basis van hefboomwerking.

Als u al een eenheid hebt die uw computerbehoeften ondersteunt, gaat u veel geld besparen. (In landen zoals de Verenigde Staten en het VK is stroom redelijk betrouwbaar, dus als je niet meteen een UPS wilt kopen als je begint met handelen - dat is OK, maar je moet in ieder geval een overspanningsonderdrukker gebruiken (€20 tot €50) ) om uw computer te beschermen tegen sterke stroomschommelingen die uw handelsapparatuur gemakkelijk kunnen beschadigen of verkorten. Ik zou bij een gaming-toren blijven die online op eBay kan worden gekocht. Een meer gebruikelijke opstelling die ik heb en die ik gebruik wanneer ik weet dat ik het grootste deel van de dag rond de computer zal zijn, is een desktop met een laptop, terwijl op mijn desktop Think of Swim samen met mijn hoofdhorloge en op de laptop Ik heb Think of Swim met 6 kleinere kaarten voor de aandelen die ik op mijn volglijst heb staan ​​plus de handelsruimte. 256 GB SSD (type n. )Elektronicawinkels, zoals Best Buy en Micro Center, verkopen massaproducten van merken als HP, Lenovo en Dell. Kosten van software: De meeste mensen verkrijgen deze bestanden als e-mailbijlagen of links.

Kun Je Leren Day-trade?

Deze platforms bevatten vaak geautomatiseerde handel op basis van parameters die zijn ingesteld door de daghandelaar, waardoor bestellingen sneller naar de markt kunnen worden verzonden dan menselijke reflexen. En zoals u weet, wordt het niet aanbevolen om te lang te zitten en daarom biedt wandmontage u die broodnodige flexibiliteit. Ik heb er drie omdat ik multitasken als een gek!

Extra stil (case + fans) ja (Noctua) ja (Corsair/Noctua) ja (type n. )Hier is mijn 2 iMac-opstelling (een 27 "en 24"). Zie het als het systeem van wegen dat alle componenten van de computer verbindt. Dus tenzij u wilt dat uw platform bevriest tijdens een cruciale transactie, koop dit dan niet goedkoop. Ik studeerde destijds, mijn budget was krap en ik handelde meestal vanaf een van de pc's op de universiteit, een typische pc met een monitor. Maar voor een snelle handelscomputer heeft u zeker een solid state disk (SSD) nodig. Hier zijn 3 tips voor het kopen van een handelscomputer.

De beste CPU voor daghandel is die met minimaal 4-6 cores. Met maximale snelheid en kracht in gedachten, zouden de meeste handelaren fulltime vanaf een desktop moeten handelen - buiten wanneer ze reizen. Houd er rekening mee dat wanneer u realtime gegevens van beurzen nodig heeft, u een extra vergoeding moet betalen.

  • Heb je trouwens de koers van AMD de laatste tijd opgemerkt?
  • Hoe meer u investeert in uw handelscomputer, hoe beter u moet presteren bij het verhandelen van de markten.
  • Goed uitgebalanceerde totaaloplossing die past bij uw totale budget Zelfs als het goed voelt om €1.800 te investeren in een handelscomputer om u in staat te stellen zoveel mogelijk geld te verdienen op de financiële markten, als uw budget en handelskapitaal te laag is, kunt u dat niet investeren geld.
  • Na een keer geprobeerd te hebben om op de luchthaven te handelen en zonder goede reden €500 te verliezen vanwege een intermitterende verbinding, neem ik altijd een 50 ft ethernet-kabel mee, waar ik ook reis, geen grap!
  • Alles wat u nu op uw scherm ziet, is een product van de grafische kaart.
  • Mensen voelen zich misschien verleid om in te grijpen wanneer ze zien dat het programma geld verliest, maar het programma functioneert mogelijk nog steeds goed (er worden transacties verloren).
  • Maar we waren verrast door het aantal mensen dat handelt met een enkel scherm of een laptop.

Wat Onze Klanten Te Zeggen Hebben.

Als u in plaats daarvan valutahandel wilt verhandelen (forex trading), heeft u RealTick niet nodig. Ik besefte dat in het algemeen, als je op zoek bent naar een gamingcomputer, deze zeer geschikt is voor daghandel, omdat deze veel geheugen plus geavanceerde grafische kaarten zal hebben. Op het werk heb ik een vrij nieuwe desktop waarin ik alles kan uitvoeren en het zal niet vertragen. Eén laptop en één iPad. In elke onderneming is apparatuur essentieel.

Monitoren monteren kan je ook besparen a Je hebt een paar opties: Dat komt omdat Tradestation nog niet is ontworpen om te profiteren van dual-core processors. Op basis van mijn eigen ervaringen en verspilde geld aan instabiele hardware, adviseer ik alleen onderdelen van hoge kwaliteit voor elke prijs.

Ik kan niet wachten om het volgende artikel van onze serie over reizen en handelen met u te delen. Het systeem is zwaar belast. Begrijp het handelsplatform dat u wilt gebruiken voordat u geld op een computer uitgeeft. Het is gewoon niet mogelijk om te zien welke componenten u van hen ontvangt wanneer u een computer uit de doos koopt.

Opslag Type

Als u een waarde van 70% verliest van een handels-pc, moet u uw interne waarschuwingssysteem waarschuwen. Betaal jezelf eerst, als je goed bent in zowel kinderen als volwassenen, overweeg dan om orthodontist te worden. Even belangrijk als het hebben van een back-up voor uw daghandelcomputer, is een back-up internetverbinding hebben. Dit betekent dat een geautomatiseerd handelsprogramma voor bepaalde periodes minder werk kan zijn dan handmatig handelen. (2 voor grafieken en L2 en de derde voor sociale media/nieuwsfeed/aandelenscanners).

Evenzo kunt u genoegen nemen met een 21-inch monitor en upgraden naar een 27-inch of 32-inch monitor wanneer de behoefte aan extra kijkruimte ontstaat. Zodra je een EA koopt, is er zelden ondersteuning en updates achteraf. NVIDIA en AMD Graphics zijn best geweldig. Trend volgende strategieën: Neem contact met ons op als u vragen hebt of als u een speciale configuratie nodig heeft die we niet beschikbaar hebben.