Werk op afstand zoeken in 2019 (Top 30+ externe vacaturesites)

In feite kunnen veel soorten werk net zo effectief worden gedaan - zo niet meer - vanuit een thuiskantoor. Neem contact op, de lonten (ook wel schaduwen genoemd) laten je hoogte- en dieptepunten zien voor transacties van een dag. Apple is een zeer legitiem bedrijf dat ‘At Home’ adviseurs inhuurt in veel staten van de VS en ook in Sydney, Australië. Het is de moeite waard om naar te kijken als u over behoorlijke schrijfvaardigheden en een behoefte aan werk beschikt. Het bedrijf heeft meer dan 110.000 onafhankelijke contractanten uit de VS in dienst. Een paar dingen waarvoor u mogelijk wordt gevraagd te betalen zijn: Werken als boekhouder kan een geweldige taak zijn, en het komt vaak met de flexibiliteit om thuis te werken. Het kan moeilijk zijn om op dezelfde dag een kind groot te brengen en fulltime in dienst te treden bij een werkgever. En hoewel veel grotere sites eigen schrijvers hebben, besteedt een groeiend aantal sites hun inhoud uit en neemt freelance schrijvers en makers van inhoud aan.

Er zijn veel bloggers (waaronder ikzelf) die vacaturesites op hun blogs hebben gemaakt.

Op dit platform kunnen klanten bestellingen plaatsen voor artikelen. Het is zeer waarschijnlijk dat u niet kunt wachten tot klanten bij u komen. Zodra u met een paar klanten werkt, vraagt ​​u hen om u feedback te geven die u aan uw website kunt toevoegen en start u met marketing door de link van uw website toe te voegen aan uw sociale mediaprofielen, waaronder LinkedIn. Volg ons, instaforex web-based platform heeft bijna 100 activa voor de handel, die bestaat uit indices, valutaparen, grondstoffen en aandelen. Zoek duizenden IT-projecten die op afstand zijn en bijna altijd een contract hebben.

We houden er niet van gebruikers te zien die vastlopen met duizenden dollars aan inventaris, alleen om te beseffen dat ze proberen hun LuLaRoe te verplaatsen naar reeds verzadigde markten.

Odesk

Hoe groter je vindt, hoe meer geld je verdient. De onderstaande bronkoppelingen leiden u naar de vermeldingen van FlexJobs voor die categorie. Vermijd deze taken, vooral als de rol supereenvoudig lijkt. Bedrijven zoals Book in a Box betalen ongeveer €20 per uur aan redacteuren, boekomslagontwerpers en proeflezers. In plaats van dat u zich moet melden bij een callcenter, kunt u met deze banen vanuit huis werken, op voorwaarde dat u over de benodigde apparatuur beschikt.

ARO biedt callcenter- en zakelijke verwerkingsservices. Of u nu liever freelance-optredens doorbladert of wilt werken voor een gedistribueerde startup, vind de site die het beste bij u past. Er zijn letterlijk honderden taken die mensen niet willen doen. Ze bieden medische transcriptie en virtuele medische scribie banen online. PayScale heeft geen aparte classificatie voor de online versie van deze banen, maar het vermeldt het gemiddelde salaris van de tutor op €36.721 (bron) en het gemiddelde salaris van de leraar op €48,210 (bron). Als je een snelle typiste bent of graag naar allerlei soorten gesprekken luistert, is dit misschien iets voor jou. Gebruik wat de site biedt, u kunt die lelijke ochtendreis volledig overslaan.

Ze kunnen het meeste doen wat een traditionele administratief medewerker doet - reageren op e-mails, zakelijke documenten maken, klanten bellen, afspraken plannen, sociale media afhandelen, boekhouding en gegevensinvoer - maar tegen lagere kosten. U zult echter snel het overweldigende aantal beschikbare kansen realiseren zodra u op zoek gaat naar een externe taak. Hoeveel u verdient, hangt af van uw efficiëntie. Wie zijn je belangrijkste helden, mentoren en / of leraren geweest? Er zijn posities beschikbaar in bankieren en financiën, engineering, gaming, wereldwijde marketing, auto's, juridische dienstverlening, life sciences, machine intelligence, testen en vertalen en lokaliseren. Met de juiste expertise is virtueel assisteren een geweldige optie voor een goedbetaalde, flexibele functie die werknemers vanuit hun thuiskantoor kunnen uitvoeren. Werk als fulltime assistent zonder de hele dag op kantoor te zitten. Als u geïnteresseerd bent, is hier een handige programmeerhandleiding om u op weg te helpen. Flexibiliteit is een sleutel tot succesvol thuiswerken.

  • Ze bieden klantenservice aan huis en verkoopagenten.
  • Of het nu uw doel is om fulltime, parttime te werken of uw eigen bedrijf te runnen, er is geen tekort aan mogelijkheden.

11 Gedachten Over "75 Legitieme Thuiswerkopdrachten Betalen Tot €25/uur In 2019"

”Smith maakt politieke T-shirts en mokken omdat er op dit moment veel belangstelling is voor politiek materiaal. Smith heeft het grootste deel van haar bedrijf geautomatiseerd en werkt er parttime aan, en haar winst kan variëren van een paar honderd dollar in sommige maanden tot meer dan €10.000 rond Kerstmis. Als u weet hoe u de juiste gebruikers kunt targeten en effectieve advertenties kunt maken, kunt u nieuwe klanten naar de websites van uw klanten leiden en hun bedrijfsresultaten vergroten. Als u een werkzoekende bent, hoeft u alleen maar de sites te doorbladeren voor de beste externe taak voor u. Veel plezier met het zoeken naar banen! Begin dan altijd te pitchen. Je doorloopt een aanvraagproces voordat je wordt geaccepteerd in de community. Er zijn een paar nadelen, zoals:

Remotive is een wekelijkse nieuwsbrief voor externe medewerkers, evenals een vacaturesite met functies in engineering, marketing, product, ondersteuning, verkoop en human resources.

Social Media Marketer

Betalen begint bij €9 per uur. Als u een ongevraagde e-mail ontvangt met de melding dat een bedrijf waar u nog nooit van heeft gehoord, u wil inhuren voor een baan waar u geen ervaring of vaardigheden nodig hebt en veel geld kunt verdienen, negeer dit dan. Door een paar online vaardigheden te leren die bedrijfseigenaren nodig hebben, kunt u uw eigen thuisbaan creëren waarmee u kunt werken wanneer u maar wilt. Toen we de beste online bijlesites rangschikten, was VIPKid de beste site. Veel van dezelfde posities worden op meerdere sites vermeld, dus u wilt er zeker van zijn dat u uw inspanningen niet dupliceert. Docenten bij Kaplan verdienen €20 per uur of meer, en kunnen werken van minder dan 10 uur per week tot 40 uur per week, afhankelijk van beschikbaarheid en vraag naar diensten.

Veel online publicaties en bedrijven hebben individuen nodig die hen kunnen helpen bij het onderzoeken van verschillende onderwerpen.

Thuiswerkopdrachten Met Onbeperkt Inkomstenpotentieel

We zijn begonnen met wat onderzoek voor u. VA-jobs zijn het perfecte werk vanuit huis voor drukbezette mensen die mogelijk hun werk op een bepaald moment moeten laten vallen (of die zeer sporadisch beschikbaar zijn). Net als bij klantenservice-agenten, zijn specialisten op het gebied van technische ondersteuning gericht op het beantwoorden van vragen van klanten en het oplossen van hun problemen. Een Facebook-advertentiespecialist worden:

Niet alle werkgevers zullen u voorzien van benodigde apparatuur of benodigdheden om het werk te doen. Fiverr en Upwork hebben heel veel optredens beschikbaar voor geanimeerd videowerk, dus kijk wat er beschikbaar is. En sommige mensen maken meer dan zes cijfers per jaar door ze te schrijven. Overweeg dan om les te geven via Skype of via een vooraf opgenomen sessie via organisaties zoals K12 en Connections Academy. Ondertiteling is ontstaan ​​in de omroepindustrie, waarbij teksten onderaan het scherm worden geplaatst en kijkers de exacte woorden laten zien die mensen op het scherm zeggen.

Freelance-First (contractwerk) websites voor externe opdrachten

Een freelance proeflezer worden: Om een ​​geweldige social media manager te zijn, moet je over onberispelijke grammaticale vaardigheden en communicatieve vaardigheden beschikken. Klik op het 'draadloze logo' (u herkent het) en filter op externe taken. FlexJobs brengt de vergoeding in rekening omdat, in tegenstelling tot veel andere sites, ze geen advertenties weergeven en ze garanderen geen oplichting, dus de vergoeding is hoe ze hun inkomsten genereren. Als belegger zou u geld verdienen met de betaalde rente van het biljet. Ik was op zoek naar werk vanuit huis, van mensen die het vandaag met succes deden, maar ik kon er geen vinden. Het mooie is dat je dit freelance kunt doen, of kunt werken bij een webdesignbureau. Door deze optredens kon ze het inkomen dat ze eerder buiten het huis had verdiend vervangen.

Degenen met gespecialiseerde vaardigheden, zoals transcript proeflezen, kunnen ook werk proeflezen transcripten vinden voor rechtbank verslaggevers.

Dit betekent dat u tonnen tijd bespaart omdat u niet elke vacaturesite afzonderlijk hoeft te doorzoeken. Eerst zullen we kijken naar enkele van de beste plaatsen om werk te vinden vanuit huis banen voor freelancers. Dit is wat statistieken te zeggen hebben: Er zijn veel stockbibliotheken op internet, elk met zijn eigen licenties en normen voor gebruiksgemak. Sommige mensen houden van de gedachte om alleen te werken, maar zelfs de meest introverte onder ons kunnen na een paar weken thuis, alleen, een beetje claustrofobisch beginnen te voelen, hetzelfde project in het gezicht staren. De opstartkosten zijn laag, de uren zijn flexibel en de commissies kunnen behoorlijk hoog zijn. Virtuele assistenten worden steeds populairder, wat betekent dat zeer georganiseerde en ondernemende individuen met deze carrière goed van huis kunnen leven. Ze bieden zelfs microtaken, dit zijn kleinere taken die in ongeveer een uur vanuit huis kunnen worden voltooid.

SolidGigs

De volgende jobboards richten zich op het schrijven van werk en zijn volledig gratis toegankelijk: Maar de beste maandelijkse verdieners verdienen €3000 +! Na een tijdje verhogen schrijvers over het algemeen hun tarieven en velen verdienen meer dan 6 cijfers per jaar.

Om een ​​consultant te zijn, is uw technische kennis alleen echter niet voldoende. En als je online hebt gewerkt, kan het helpen om links naar dat werk te bieden. De digitale wereld draait op inhoud. Met VIPKid kunt u uw eigen uren kiezen en betaalt u tot €22 per uur. Als consultant kunt u zich concentreren op alleen extern werk en alleen op projecten (en met klanten) waar u gepassioneerd over bent. Je kunt niet zomaar een nieuw blog overgeven en verwachten dat je de eerste maand duizenden gaat verdienen. Volgens het Bureau of Labor Statistics (BLS) verdienden medische transcriptionists een nationaal mediaan loon van €35.720 in mei 2019, of €17. Bovendien hebben ze een oh zo informatieve blog en een lijst met werk uit eigen bronnen.

Op Afstand Geweldige Banen

Wat je hier doet, is talent vinden voor werkgevers. U kunt transcriptie, gegevensinvoer en marktonderzoek doen via Capital Typing. Het normale tarief per maand zou €14 zijn. Meer dan ooit zijn schrijvers nodig om nieuwsartikelen te formuleren, inhoud te maken en met creatieve ideeën te komen die de pagina's van bijna elke site op internet vullen.

Zodra u de perfecte balans tussen werk en privé heeft gevonden, wordt het gemakkelijker om doelen te stellen die u kunnen helpen om naar financiële zekerheid toe te werken. Leerlingwezen onder een succesvolle boekhouder of het volgen van een training kan u echter helpen om uw eerste klant te vinden. Investeringsvaluta, als de accountmanager aanzienlijk meer dan twee keer het rendement kan behalen dat u zelf kunt behalen, dan is 50% redelijk. Er zijn ook tal van manieren om erin te komen. Gelukkig is de kwaliteit van de aanbiedingen de kleine prijs zeker waard. Het is een andere online school die online taallessen aanbiedt. Als virtuele assistent bij Zirtual ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een breed scala aan taken, van het plannen van afspraken tot algemene admin-taken. Hoewel ervaring als reisagent nuttig is, is het voor de meeste kansen niet nodig (hoewel sommigen dit wel vereisen). Hayes & Company is een onderzoeks- en analysebureau.

SalesRoads

De laatstgenoemden doen alles, van verkoopbeheer, waarvoor geweldige mensenvaardigheden vereist zijn, maar geen harde en snelle opleidingseisen, tot fysiotherapie, waarvoor extra jaren post-college cursussen nodig zijn. Niet alle medische coderingstaken kunnen vanuit huis worden gedaan, maar thuiswerkkansen zijn beschikbaar bij sommige werkgevers, omdat het werk allemaal digitaal kan worden gedaan. Je moet wel €5 betalen om je CV te bewaren. U moet goed onderzoek doen om legitieme bedrijven te vinden.

Sociale media zijn een cruciaal onderdeel van de merkaanwezigheid en stem van een bedrijf. Voor vrijwel alle transcriptietaken moet u echter aan een minimale typsnelheid voldoen. Als het bedrijf geen website, aanwezigheid op sociale media of een enkele recensie heeft?

WhatUsersDo - Betalen is €8 (of meer) per test. Annetra stanczyk, maar om echt geld van YouTube te zien, moet je je video's elders op de markt brengen. Kies ervoor om 80 uur per maand (parttime) of 160 uur per maand (fulltime) te werken, en de site-recruiters beginnen je te matchen met werkgevers! Neem contact op met het bedrijf voor meer informatie. Betalen varieert van €8 tot €25 per uur, afhankelijk van het ervaringsniveau.